Casting Adolescentes Catalán – Serie TV3 ‘El Mal’

Tendrían que grabar 2 escenas cada uno y una presentación en catalán.  Vídeos etiquetados con nombre actor/actriz y agencia o representante.

INFO DEL PROYECTO:

  • Serie “El Mal” (TV3). 8 capítulos. Idioma CATALÁN.  Creada por Lluís Arcarazo. Dirección Marta Pahissa.
  • Rodaje del 8 de Abril al 8 de Junio (9 semanas). 15 SESIONES cada personaje

PERSONAJE: “MAX”.  Enlace para subir los selftapes

https://www.dropbox.com/request/OwdKGbaXJhJyY7lJbBDS

MAX VILANA (17)

Fill de Quim Vilana i Ingrid Zoff.

Introvertit, obedient i superdotat. Extremadament pulcre, i un obsessiu de l’ordre. Davant del tancament de l’internat a on estudia (Londres), Ingrid, malalta, l’envia a passar el confinament amb el seu pare, que accepta a contracor. Vol ser metge, com la seva mare. Ha passat gran part de la seva infància en internats. Ha sabut espavilar-se: sap cuinar, toca el piano, entén una mica de tot, però no té habilitats socials i el seu caràcter és infantil i immadur. S’ha passat la vida entre psicòlegs a causa de les disputes entres els seus pares. El confinament és per ell una oportunitat de conèixer i recuperar al seu pare.

Però Vilana està sempre ocupat i està sol la major part del temps. Max coneix a Rebeca, una jove der la seva edat que viu a la casa del costat i també passa moltes hores sola. Quan els pares no hi són, tots dos se salten el confinament per estar junts. Un joc perillós que acabarà en tragèdia.

PERSONAJE: “REBECA”  Enlace para subir los selftapes

https://www.dropbox.com/request/g7gMkixfJh84pkyEYdbh

REBECA BOSCH (17)

Veïna de Max.

Adolescent misteriosa, rebel i atrevida. D’una bellesa inquietant. Passa hores practicant ballet a casa, tot i que una lesió ha truncat la seva carrera. A diferència de Max, sempre està disposada a saltar-se les normes. Detesta a la seva mare, també metge i divorciada, que mai és a casa perquè està superada per la pandèmia.

Rebeca és el revers de Max: desobedient, transgressora, alegre i segura d’ella mateixa.

Rebeca no dubta en saltar-se el confinament per estar amb Max. Escolten música, miren pelis, parlen dels seus sentiments. Són tal per a qual, però el tedi els porta a traspassar límits: saltar-se el confinament, passejar per Barcelona en bici i disfressar-se de riders para evitar a la policia. Però una tràgica topada amb un rider farà aflorar el seu costat més fosc..

Abrir chat
Escanea el código
Hola
¿En qué puedo ayudarte? Escríbeme por Whatsapp.